Informatii generale despre utilizarea site-ului

Informatii Generale

 • Imaginile produselor aflate spre vanzare sunt doar cu titlu de prezentare. In consecinta produsele pe care le primiti pot diferi de imaginile produselor aflate pe site-ul nostru. Diferentele sunt insa mici, si de obicei reprezinta doar o alta nuanta a unui desen sau a unui imprimeu.
 • Toate preturile de pe http://haine-copii.dorador.ro contin TVA.
 • Preturile sunt valabile doar pentru cumparaturile efectuate pe http://haine-copii.dorador.ro.
 • Pntru a putea naviga fara probleme pe acest site, va rugam sa folositi o rezolutie de 1024x768 pixeli sau mai mare.
 • Site-ul se vizualizeaza cel mai bine cu browser-ul Mozilla Firefox (acesta se poate downloada gratuit de pe http://www.mozilla.com/en-US/firefox/)
 • Comanda minima este de 50 RON, fara taxele de transport

Cum aleg

Navigati pe site, studiati produsele si preturile, apoi le adaugati in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "Adaugati in cos". In partea dreapta-sus a fiecarei pagini puteti vedea cosul dumneavoastra de cumparaturi, cu toate produsele si suma totala. Prin click pe cosul de cumparaturi, puteti vedea mai multe detalii ale produselor din cos.

In cosul de cumparaturi puteti sa faceti modificari asupra produselor selectate, sa schimbati cantitatile, sa stergeti un produs sau sa goliti cosul.

Inainte de a putea comanda produsele din cos trebuie sa va autentificati in pagina de login cu e-mailul si parola dumneavoastra. Daca nu aveti un cont deschis pe http://haine-copii.dorador.ro, va puteti deschide unul in momentul in care comandati produsele.


Cum cumpar

Cand ati terminat de selectat produsele si cantitatile, dati click pe butonul "Catre comanda" din cosul de cumparaturi. Urmeaza autentificarea dumneavoastra (daca nu v-ati autentificat deja). In final se precizeaza modalitatea de livrare dorita, si puteti sa adaugati comentarii sau precizari pentru comanda dumneavoastra.

Un pas optional, dar foarte important, este sa comparati masurile produsului pe care il doriti cu cele ale unui articol similar pe care il aveti deja acasa. In felul acesta nu o sa existe sansa sa fie prea mic sau prea mare.

Pentru ajutor legat de masurile si intretinerea produselor, va rugam consultati http://www.dorador.ro/clienti.php.


Cum platesc

Produsele vin intotdeauna insotite de factura.

Ca modalitate de plata este acceptata plata in numerar, ramburs la livrare.


Despre livrare

Comenzile se livreaza prin firma de curierat rapid Fan Courier in toata tara. Costul de livrare in Bucuresti este de 10 RON, iar in provincie 15 RON. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 RON, livrarea este gratuita.

Coletele se livreaza in cel mult 48 de ore de la efectuarea comenzii, si ajung in general in 48 de ore in orasele din reteaua Fan Curier (vezi lista locatii).

Nu se livreaza colete prin Posta Romana!


Despre retururi

Daca produsul nu este bun, sau are defect, il puteti returna. Va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic inainte de un retur, pentru a ne spune ce doriti: inlocuirea produsului sau banii inapoi. Daca doriti inlocuirea produsului, va vom trimite un alt colet (in limita stocului pe care il avem disponibil).


Renuntarea la cumparare

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Ordonanta Guvernamentala 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Renuntarea la cumparare se poate face in aceleasi conditii ca si schimbarea produsului.


Atentie!

 • Returnarea trebuie sa se faca in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului!
 • Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa nu fi fost spalate, purtate, murdarite, si sa aiba toate etichetele atasate.
 • Produsele trebuie sa fie insotite de documentele originale.
 • Costurile de retunare vor fi suportate de client.
 • Daca produsul nu indeplineste aceste conditii, nu va fi acceptat returul!

Reduceri

Pentru comenzile de peste 300 RON, livrarea produselor este gratuita.

In functie de valoarea comenzilor efectuate intr-un an, clientii fideli primesc discount-uri pentru urmatoarele comenzi:

 • Comenzi cu valoare totala peste 1000 RON - 2% discount
 • Comenzi cu valoare totala peste 1500 RON - 3% discount
 • Comenzi cu valoare totala peste 2000 RON - 5% discount
 • Comenzi cu valoare totala peste 3000 RON - 8% discount
 • Comenzi cu valoare totala peste 4000 RON - 10% discount
 • Comenzi cu valoare totala peste 5000 RON - 13% discount

Cupoanele de reducere se acorda prin intermediul newsletter-ului in perioade promotionale, si acorda transport gratuit sau o reducere la valoarea totala a comenzii. Cupoanele se acorda si clientilor fideli, in functie de comenzile efectuate.


Confidentialitatea datelor

Dorador duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Dorador se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduce (efectuarea comenzii).

Dorador nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor personae care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.


Autentificare client

Pentru a avea acces la toate functiile acestui site, trebuie sa deschideti un cont pe acest server. Este necesar sa va autentificati de fiecare data cand doriti sa faceti cumparaturi pe acest site. Nu este necesara autentificarea pentru a studia oferta de produse. Orice utilizator poate face acest lucru fara vreo restrictie. Autentificarea este insa obligatorie pentru lansarea unei comenzi. Contul pe care il deschideti este utilizat pentru a retine datele dumneavoastra, astfel incit la o a doua achizitie sa nu trebuiasca sa completati din nou in intregime formularul de comanda, ci numai rubricile al caror continut difera.

Va rugam sa completati cu atentie toate rubricile, deoarece datele eronate pot crea mari probleme la onorarea comenzilor. Anumite rubrici trebuie completate in mod obligatoriu. Fara aceste date nu putem onora comenzile. Aceste rubrici sunt marcate distinct.

Nu este posibila inregistrarea a doi utilizatori cu aceeasi adresa de e-mail. Adresa de e-mail este utilizata pentru autentificare.


Cautare

Exista mai multe modalitati de a cauta informatii despre produsele prezentate pe acest site: cautare generala si cautare multicriteriu.

Aveti acces la sistemul de cautare din formularul de cautare aflat in caseta "cauta" din partea superioara a paginii (echivalent cautare generala) sau din pagina cautare.


Cautare generala

Se scriu "n caseta de editare unul sau mai multe cuvinte cheie si se apasa butonul "cauta". Este disponibila in pagina de cautare sau in formularul din partea superioara a paginii.


Cautare multicriteriu

Este disponibila numai in pagina de cautare. Se aleg criterii distincte de cautare, fie din liste derulante, fie prin completarea casetelor de editare specifice fiecarui criteriu.


Observatii:

 • nu se face distinctie intre litere mari/litere mici (ex: a cauta BODY sau Body sau body duce la aceleasi rezultate)
 • nu folositi diacritice!
 • se cauta siruri de caractere care corespund integral sau partial unui cuvant (ex: a cauta prim are ca rezultat pagini in care apare prim, imprim, primadona, exprimare, etc.)

Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi retine produsele pe care le-ati ales din catalogul nostru. In aceasta pagina se afiseaza lista produselor selectate. Puteti sa modificati cantitatile (crestere sau scadere a cantitatii actuale), sa eliminati produse din lista sau sa goliti complet cosul.

Atunci cand vreti sa comandati continutul cosului, folositi butonul "Catre comanda". Aceasta operatie presupune sa fiti autentificat.

La trimiterea comenzii, vi se va cere sa completati un formular cu datele dumneavoastra de contact, sa alegeti modalitatea de plata si modul de livrare. Va rugam sa cititi si sa completati cu atentie rubricile. Rubricile a caror completare este obligatorie sunt marcate distinct. Daca formularul este completat corect, veti ajunge in pagina de confirmare a comenzii, ce contine un sumar al datelor furnizate de dumneavoastra. Datele completate sunt memorate pentru urmatoarea dumneavoastra comanda.

In cateva minute de la completarea formularului si acceptarea comenzii, veti primi o copie a confirmarii prin e-mail.

Categorii de produse


Produse noi ...
Toate produsele ...