Expediere si retururi

Despre livrare

Comenzile se livreaza prin firma de curierat rapid Fan Courier in toata tara. Costul de livrare in Bucuresti este de 10 RON, iar in provincie 15 RON. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 RON, livrarea este gratuita.

Coletele se livreaza in cel mult 48 de ore de la efectuarea comenzii, si ajung in general in 48 de ore in orasele din reteaua Fan Curier (vezi lista locatii).

Nu se livreaza colete prin Posta Romana!


Procesul de returnare

Vrei sa returnezi ceva? In 30 de zile calendaristice de la primirea coletului poti sa returnezi un produs cu ajutorul formularului de retur primit in colet sau descarcand formularul de retur de aici: formular_retur.pdf

Coduri aferente motivelor returnarii:
 1. Nu imi place produsul
 2. Produsul este prea mic
 3. Produsul este prea mare
 4. Produsul prezinta un defect
 5. Am comandat mai mult de o marime
 6. Produsul nu corespunde cu poza/descrierea
 7. Coletul a fost deteriorate
 8. Calitatea produsului nu corespunde asteptarilor
 9. Am primit un alt produs

 1. Completeaza pe coloana “Cantitate retur” numarul produselor ce urmeaza a fi returnate. O celula libera pe coloana de cantitate indica faptul ca produsul a fost pastrat de tine. Pe ultima coloana noteaza codul aferent motivului returnarii. De exemplu: daca doresti sa returnezi un produs pentru ca este prea mic, noteaza codul “2”. Te rugam sa iei in considerare faptul ca produsele pot fi returnate doar daca se afla in starea in care au fost primite si doar impreuna cu mabalajul original si etichetele originale atasate.

  Este foarte important sa introduci FORMULARUL DE RETUR in colet, pentru a ne permite imbunatatirea serviciilor si o procesare rapida a returului.

 2. Adresa de retur:
  Dorador Trading SRL
  Str. Fantanica nr. 38
  Sector 2, Bucuresti
  Cod postal 021805
  Tel. 0372.941.019
  Trimite coletul pe adresa de retur Dorador Trading, cu orice firma de curierat (nu prin Posta Romana). Pentru o procesare usoara, iti recomandam sa folosesti firma de curierat Fan Courier, partenera noastra. Poti plasa o comanda de ridicare atat online, pe www.fancourier.ro cat si telefonic, la numarul de telefon 021.9336. Taxa de transport pentru retur va fi suportata de tine.

  Te rugam sa pastrezi dovada de returnare pana la momentul rambursarii banilor. Costul de returnare va fi inapoiat in cazul in care produsul prezinta defecte, nu este cel comandat de tine, nu corespunde cu descrierea si cu fotografia lui.

  Nu primim colete cu suma ramburs. Acestea vor fi refuzate, si se vor intoarce inapoi la tine.

 3. Odata ce coletul tau ajunge la noi, va fi procesat. Dupa efectuarea controlului calitativ si cantitativ al produselor returnate, vei primi un plic cu suma aferenta produselor, in termen de cel mult 10 zile calendaristice.

ATENTIE! Daca doresti sa schimbi produsele comandate cu alta masura, te rugam sa faci o noua comanda pe magazinul online. Produsele pe care doresti sa le schimbi le returnezi conform instructiunilor de mai sus, si vei primi contravaloarea lor intr-un plic. Noua comanda va fi procesata separat de cea veche, si o vei primi in 1-3 zile lucratoare de la plasarea ei.

Categorii de produse


Produse noi ...
Toate produsele ...